Søg

Guider til Zoom

Her på siden finder du guider til at bruge Zoom som både mødevært og deltager.

 Zoom er blevet et populært digitalt redskab til at afholde virtuelle møder, herunder workshops, konferencer, webinarer, generalforsamlinger og andre sammenkomster, uden at være fysisk sammen. 

Formålet med guiderne er, at DH’s medlemmer og DH-afdelinger kan bruge Zoom som en erstatning for eller supplement til fysiske møder og arrangementer. Flere DH-afdelinger har allerede gode erfaringer med at afholde årsmødet i Zoom. 

DH tilbyder alle DH-afdelinger en Zoom-licens uden betaling.

Guiderne er udarbejdet med bidrag fra DH-afdelinger og medlemsorganisationer.

Brug guiderne efter behov. Du kan hente guiderne i Word format. Senere vil du også kunne finde flere video-guider til Zoom her på siden.

Denne guide beskriver udvalgte grundfunktioner, der er gode at kende til, når du deltager i et Zoom-møde. Guiden er en hjælp til mødedeltagere, der vil deltage aktivt i et Zoom-møde eller event. Guiden kan også bruges af mødeværter, der fx kan maile den til mødedeltagere før et Zoom-møde, så de har en enkelt guide til...

Her får du en guide, der fortæller, hvordan du aktiverer den Zoom-konto, som DH kan oprette til alle 97 DH-afdelinger.

Denne guide til Zoom beskriver, hvordan du opretter et møde og inviterer andre til et Zoom-møde. Der er også en kort guide til at starte Zoom-møder. Guiden er især målrettet DH-afdelinger.

Med funktionen POLL kan du oprette og gennemføre afstemninger i dit online-møde i Zoom. Denne guide hjælper dig med at aktivere POLL og oprette og gennemføre en afstemning i Zoom.

Denne guide beskriver, hvordan du indstiller tilgængelighedsfunktioner i Zoom. Guiden er en hjælp til dig, som er arrangør af det digitale møde og bruger skærmlæser og/eller har brug for forstørret tekst.

Denne guide indeholder lister over genvejstaster i Zoom. Det er genvejstaster, som virker på computere med Windows og MacOS.

Denne guide beskriver, hvordan der kan skrivetolkes i Zoom.

Denne guide beskriver, hvordan du som vært inviterer en deltager, som får rollen som tegnsprogstolk til et Zoom-møde.

Med denne guide får du gode råd til at bruge Zoom mere sikkert. Guiden er både til mødefacilitatorer og mødedeltagere

 

Kontakt

Mette Søndergaard i Handicaporganisationernes Hus

Mette Søndergaard Pedersen

Organisations- og udviklingskonsulent
21 71 68 43

Afdelinger med Mette som primær konsulent: 

Afdelinger i Region Syddanmark (minus Fyn) 
Afdelinger i Region Sjælland
Afdelinger i Region Hovedstaden (minus Nordsjælland) - (Albertslund, Ballerup, Bornholm, Brøndby, København, Dragør, Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Lyngby-Taarbæk, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk)

Rasmus Bach Andresen

Rasmus Bach Andresen

Organisations- og udviklingskonsulent
42 47 52 61

Afdelinger med Rasmus som primær konsulent: 

Afdelinger på Fyn 
Afdelinger i Region Nordjylland
Afdelinger i Region Midtjylland
Afdelinger i Nordsjælland (Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal)