Søg
Nyhed

Ny DH-kampagne: Sammen gør vi handicap mindre

Der er under to måneder til kommunal- og regionsvalget og DH starter derfor nu en kampagne, der opfordrer lokalpolitikerne til at arbejde politisk med at gøre handicap mindre.

Sammen gør vi handicap mindre

I Danmark er der flere end 500.000 mennesker med et synligt eller usynligt handicap. Mennesker der ønsker at leve gode og meningsfyldte liv - ligesom alle andre.

De gør, hvad de kan, for at deres handicap skal begrænse dem mindst muligt. Noget kan de klare selv. Og nogle gange kan familie, venner og kolleger hjælpe.

Men rigtig mange med et handicap møder stadig forhindringer, der gør deres handicap større, end det behøver at være. Det kan for eksempel være spareøvelser, høje trin eller ensomhed.

Men det kan vi ændre sammen.

For handicap kan også gøres mindre, hvis vi beslutter os for det. Med den rigtige hjælp. Sagsbehandlere med tid til at lytte. Og gode fællesskaber.

Det er fokus i DHs ny kampagne, der frem mod valget 16. november gør opmærksom på, hvordan lokalpolitikere med deres handlinger og beslutninger kan gøre handicap enten større eller mindre.

Følg med på DHs sociale medier og læs mere om kampagnen og DH’s mærkesager til kommunalvalget her.

 
 
Emne