Søg
Nyhed

Ny pulje til det lokale foreningsliv på handicapområdet

Lokalpuljen er en ny pulje rettet mod lokalt handicappolitisk arbejde. Puljen administreres af Danske Handicaporganisationer. Der er mulighed for at søge frem til 7. november.

Lokalpuljen på 3,4 millioner kr. har til formål at støtte det lokale frivillige foreningsliv inden for handicapområdet. Alle lokale handicaporganisationer og handicapforeninger kan søge puljen til aktiviteter, der finder sted i perioden fra 15. december 2018 - 14. december 2019. Bemærk, at lokale DH-afdelinger ikke kan søge puljen.

Der ydes støtte til aktiviteter, der har til formål at styrke det handicappolitiske arbejde lokalt. Det kan fx være kurser, temadage, møder med lokalpolitikere og aktiviteter, der skaber synlighed om handicap i befolkningen.

Lokalpuljen har ansøgningsfrist 7. november 2018.

Læs mere om Lokalpuljen og se ansøgningsskemaet her. 

Baggrund for Lokalpuljen

Politisk aftale om fordeling af spillehalsmidler mellem regeringen, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale og SF.

Otte hovedorganisationer inden for det frivillige foreningsliv er udpeget som puljeansvarlige for hver deres pulje. Danske Handicaporganisationer (DH) er udpeget som puljeansvarlig for en pulje på ca. 3.4 mio. kr., som DH skal udmønte og administrere.