Søg
Internationalt samarbejde

Mulighed for ekstrabevillinger til COVID-19-merudgifter

COVID-19-pandemien har som bekendt skabt mange udfordringer for bevillingshavere i Handicappuljen, hvor mange aktiviteter er blevet forsinket eller aflyst, mens COVID-19-supplementer er kommet til.

To personer sidder sammen og kigger på et dokument på en computerskærm

Det er derfor nu muligt at søge om ekstrabevillinger til merudgifter, til godkendte projekter, som skyldes pandemien. Det drejer sig om ekstraudgifter, eller COVID-19-supplerende aktiviteter, der ikke kan klares ved budgetrevision eller brug af budgetmargin.

Foruden muligheden for at søge om budgetændringer, samt brugen af budgetmargin, og ekstrabevillinger er det muligt at afslutte projekter uden opfyldelse af alle oprindelige mål, hvis gennemførslen er påvirket af pandemien. DH anbefaler, at medlemsorganisationer og projektansvarlige spørger deres rådgiver til råds, hvis der opstår tvivl om muligheder og begrænsninger ved de tre muligheder for COVID-19-støtte.

Ekstrabevillinger kan søges fra dags dato og hele år 2021. Hele notatet om ekstrabevillinger kan læses under ’dokumenter’ til højre på siden.