Nyhed

DH søger kommunikationskonsulent

Kan du se den skarpeste vinkel i et høringssvar og gøre dagsordensættende linjer i de små historier store? Har du politisk tæft og sans for timing, så er du måske den, der skal være med til at gøre handicapsagen til en folkesag?

Thorkild Olesen interviewes til TV i Handicaporganisationernes Hus

Som kommunikationskonsulent står du også for at klæde DH-formand Thorkild Olesen på til interview.

Mennesker med handicap skal kunne deltage, bidrage og være en del af fællesskabet. Som talerør for mennesker med handicap repræsenterer vi alle typer af handicap – synlige og usynlige og samarbejder med en bred skare af aktører. Sympatien for mennesker med handicap skal omsættes til politiske fremskridt: Derfor udvikler vi løsninger, påvirker den førte politik, kommunikerer, arrangerer events og kampagner og meget mere.

Som kommunikationskonsulent i DH skal du kunne bruge og engagere dit journalistiske netværk. Du skal have en sund fortælleglæde og kunne skære ind til benet og se de egnede pressevinkler også i ofte kompliceret stof. Sammen med dine kolleger i DH skal du være med til at øge synligheden og styrke organisationens rolle som vagthund og konstruktiv samarbejdspartner. Målet er at gøre vores daglige pressearbejde mere proaktivt.

I DH arbejder vi på at opnå politiske resultater både lokalt, nationalt og internationalt. Som kommunikationskonsulent bliver du en del af DH’s afdeling for kommunikation & organisation, der foruden kommunikation og presse understøtter vores 97 lokalafdelinger i kommunerne i deres arbejde for at præge den lokale handicappolitik.

Du får i DH en vigtig rolle i det daglige presse- og kommunikationsarbejde, men også som ansvarlig for særlige kampagnesatsninger og events, der er rettet mod det politiske system. Du skal derfor kunne lide de mere langsigtede og kampagnerelaterede kommunikationsopgaver, der kan være med til at flytte handicapsagen højere op på den politiske dagsordenen.

Din profil:

  • Du kan skabe begejstring og har en journalist- eller kommunikationsbaggrund.

  • Du er måske nyuddannet eller har et par års erfaring. Erfaring fra frivilligt arbejde eller en praktik/studenterstilling fra en organisation, et parti, bureau eller lign. vil være et plus.  

  • Du kender mediernes arbejdsgange, har veludviklet politiske interesse og tæft samt en tilsvarende sans for timing.

  • Du kan skære ind til benet og se de frække og skarpe pressevinkler også på fagtunge sagsområder.

  • Du kan få DH’s politik ud over rampen i det daglige pressearbejde og i politiske kampagner og events.

 

Arbejdspladsen

Formålet med vores kommunikation er at påvirke dansk handicappolitik. Derfor kommer du som kommunikationskonsulent til at arbejde tæt sammen med vores politiske konsulenter. Du bliver en del af vores presse- og kommunikationshold, der refererer til kommunikationschefen.

Alle i DH arbejder for at skabe konkrete resultater for mennesker med handicap og sammen har vi et mål om at løfte handicapsagen højere op på den politiske dagsorden.

DH’s sekretariat består af 35 medarbejdere. Vi har et godt arbejdsmiljø, en uformel omgangstone og godt kollegaskab – og  bor i øvrigt i verdens mest tilgængelige kontorhus tæt på Høje Taastrup Station.

 

Ansøgning

Send en ansøgning, et CV og andre relevante papirer til job1@handicap.dk senest 27. august kl. 9. Skriv ”kommunikationskonsulent” i emnefeltet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt. For spørgsmål til stillingen kontakt kommunikationschef Anders Langballe på al@handicap.dk eller tlf. 30 10 01 07.

Vi ønsker en mangfoldig medarbejdergruppe og opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, race, religion, handicap eller etnisk baggrund.

Danske Handicaporganisationer (DH)

DH er talerør for handicaporganisationerne og repræsenterer alle typer af handicap. DH er paraplyorganisation for 35 medlemsorganisationer med cirka 340.000 medlemmer. DH arbejder for, at mennesker med handicap kan leve et liv som alle andre: Deltage, bidrage og være en del af fællesskabet.